Teen Spirit

Ένα φόρουμ αποκλειστικά για νεανικές σειρές στα ελληνικά!


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.

Κεφάλαιο πρώτο: Γενικά

1.1 Οι παρακάτω κανόνες αφορούν την λειτουργία του Teen Spirit και την συμπεριφορά των μελών του. Δεν έχουν στόχο να λογοκρίνουν ή να περιορίσουν τα μέλη από το να εκφράσουν την άποψη τους ελεύθερα, αλλά να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων.
1.2 Αποδέχεστε πλήρως τους κανόνες με την εγγραφή σας στο σάιτ, καθώς και το δικαίωμα της Συντονιστικής ομάδας να τους εφαρμόζει.


Κεφάλαιο δέυτερο: Περιεχόμενο-Μορφή δημοσιέυσεων

2.1 Με την εγγραφή σας στο σάιτ, είστε υπεύθυνοι για κάθε ενέργεια που γίνεται απο τον προσωπικό σας λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων και τον δημοσιεύσεων σας.
2.2 Περιεχόμενο το οποίο είναι βίαιο, ρατσιστικό, προκλητικό, πρόστυχο ή εγείρει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αντιδράσεις, δεν έχει θέση στο Teen Spirit. Απαγορεύεται επίσης οποιαδήποτε επιθετική ή προσβλητική συμπεριφορά.
2.3 Τα greeklish (γραφή ελληνικών λέξεων με λατινικούς χαρακτήρες) απαγορεύονται για ΟΛΟΥΣ και θα υπάρχουν κυρώσεις σε όποιον δεν το τηρεί.
2.4 Παρακαλείστε να μην γράφετε με κεφαλαία γράμματα, ειδάλλως δίνετε ακούσια ή εκούσια την εντύπωση ότι φωνάζετε. Αν θέλετε να τονίσετε κάτι στη δημοσίευση σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έντονους (bold) χαρακτήρες.
2.5 Μην κάνετε συνεχόμενα (διπλά, τριπλά, κλπ.) ποστ χωρίς λόγο, παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε το κουμπί "edit" όταν θέλετε να συμπληρώσετε κάτι.
2.6 Απαγορεύεται το SPAM, δηλαδή ανούσια μηνύματα τα οποία αποπροσανατολίζουν την συζήτηση και είναι άσχετα με το θέμα της δημοσίευσης.
2.7 Προσοχή στα spoilers, δηλαδή αποκαλύψεις για την μελλοντική ροή της υπόθεσης κάποιας σειράς ή ταινίας, που ενδέχεται οι υπόλοιποι να μην έχουν παρακολουθήσει. Αν χρειαστεί να αποκαλύψετε κάποια τέτοια πληροφορία, παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε τα "spoiler tags".
2.8 Προσέχετε το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας να σχετίζεται με το αντίστοιχο topic που απαντάτε. Πριν δημοσιεύσετε ένα νέο topic να ελέγχετε πάντα αν υπάρχει ένα παρόμοιο με αυτό που θέλετε να ανοίξετε.
2.9 Παρακαλείστε να σέβεστε τους υπόλοιπους χρήστες και να μην τους παρενοχλείτε ή τους προσβάλλετε. Οποιαδήποτε ένδειξη ασέβειας σε κάποιον χρήστη θα έχει άμεσες και σοβαρές κυρώσεις.
2.10 Αν παρατηρήσετε πως κάποια δημοσίευση δεν τηρεί τους παραπάνω κανόνες, να την αναφέρετε άμεσα στη Σ.Ο. ώστε να λάβει τις κατάλληλες ενέργειες.


Κεφάλαιο τρίτο: Προφίλ μελών

3.1 Το avatar σας δεν πρέπει να είναι προσβλητικό, προκλητικό ή ενοχλητικό προς τα άλλα μέλη. Οποιοδήποτε τέτοιο avatar εντοπιστεί θα αφαιρείται άμεσα και ο αντίστοιχος χρήστης θα έχει τις ανάλογες κυρώσεις. Ως προς το μέγεθος δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, μιας και ρυθμίζεται αυτόματα από το σύστημα.
3.2 Το όνομα χρήστη (username) σας, δεν θα πρέπει επίσης να είναι προσβλητικό, προκλητικό ή ενοχλητικό, χρήστες με τέτοια ονόματα θα διαγράφονται άμεσα και χωρίς προειδοποίηση. Επίσης έχετε την δυνατότητα αν το επιθυμείτε, να ζητήσετε από την Σ.Ο. να αλλάξει το όνομα χρήστη σας μια φορά μόνο και εφόσον το εγκρίνει.
3.3 Η υπογραφή σας θα πρέπει επίσης να τηρεί τα παραπάνω, καθώς και να μην υπερβαίνει τις επιτρεπόμενες διαστάσεις οι οποίες είναι 700X160 (Προσοχή: το μέγεθος των υπογραφών ΔΕΝ ρυθμίζεται αυτόματα).
3.4 Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μπανεράκια με τις σειρές που παρακολουθείτε αυτό το διάστημα. Οι μέγιστες διαστάσεις ανά μπανεράκι είναι 140x20. Απαγορεύεται τα μπανεράκια να σχετίζονται με οτιδήποτε άλλο εκτός από σειρές/ταινίες. Προτείνουμε αλλά δεν απαιτούμε τα μπανεράκια να σχετίζονται κυρίως με νεανικές σειρές.


Κεφάλαιο τέταρτο: Βαθμοί μελών

4.1 Η χρήση των βαθμών μελών στο φόρουμ γίνεται αποκλειστικά και μόνο για κίνητρο των μελών, δηλαδή όλα τα μέλη ανεξαρτήτως βαθμού έχουν τα ίδια δικαιώματα και πρόσβαση στις ίδιες ακριβώς ενότητες του φόρουμ με όλους (εξαιρούνται οι Admins και οι Moderators).
4.2 Οι βαθμοί μελών ανάλογα με τα posts του κάθε χρήστη είναι οι εξής:
Junior Member από 0 έως 9 post
Μedium Member από 10 έως 49 post
Mega Member από 50 έως 99 post
Ultra Member από 100 έως 499 post
Ultimate Member από 500 post και πάνω
4.3 Οι βαθμοί μελών ανάλογα με τα uploads του κάθε χρήστη είναι οι εξής:
Uploader 20 uploads και πάνω
Να σημειωθεί ότι οι βαθμοί μελών ανάλογα με τα uploads δεν μπαίνουν αυτόματα, αλλά από την Σ.Ο.
4.4 Ως 1 upload ορίζεται:
1 (μια) ταινία (διάρκειας τουλάχιστον 40 λεπτά)
4 (τέσσερα) επεισόδια διάρκειας έως 30 λεπτών
2 (δύο) επεισόδια διάρκειας μεγαλύτερης των 30 λεπτών

Κεφάλαιο πέμπτο: Μορφή δημοσίευσης υλικού

5.1 Μέρος των κανόνων βρίσκεται στον οδηγό χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε τον πριν δημοσιεύσετε οποιοδήποτε υλικό.
5.2 Το υλικό που ανεβαίνει πρέπει αυστηρά να είναι live-action σειρές/ταινίες που αναφέρονται σε παιδιά, εφήβους και νέους. Απαγορεύεται η δημοσίευση υλικού άλλων σειρών/ταινιών που είναι πιο πολύ για ενηλίκους (π.χ. όπως αυτές που παίζονται στα κανάλια FOX/FOXLife), καθώς και τα κινούμενα σχέδια (υπάρχουν φιλικές ιστοσελίδες ειδικά για τέτοιο υλικό). Σειρές/ταινίες βασισμένες σε κινούμενα σχέδια επιτρέπονται. Αν δεν είστε σίγουροι για το αν το υλικό σας επιτρέπεται να ανέβει στην ιστοσελίδα, παρακαλείστε να απευθύνεστε σε κάποιον αρμόδιο.
5.3 Να ελέγχετε πάντα εάν έχει ήδη δημοσιευτεί η σειρά/ταινία που θέλετε να ανεβάσετε. Αν υπάρχει ήδη μια σειρά και έχετε επεισόδια που λείπουν, επικοινωνήστε με τον αρχικό uploader ή με κάποιο μέλος της Σ.Ο. για να τα προσθέσει. Αν η σειρά/ταινία έχει ουσιαστική διαφορά στην ποιότητα από την ήδη υπάρχουσα στο φόρουμ μπορείτε να δημιουργήσετε κανονικά νέο θέμα. (π.χ. 720p αντί για TVRip)
5.4 Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού από μεγάλα και γνωστά σάιτ με παρόμοιο περιεχόμενο. Εξαιρείται η περίπτωση των νεκρών συνδέσμων, ή αν το σάιτ δεν είναι πολύ γνωστό, τότε μπορείτε να δημοσιεύσετε το υλικό κανονικά, αναφέροντας το αρχικό σάιτ ή/και τον αρχικό uploader. Εννοείται πως δεν επιτρέπεται μια αντιγραφή-επικόλληση των ξένων συνδέσμων και πρέπει να γίνεται re-upload σε MEGA.


Κεφάλαιο έκτο: Συντονιστική ομάδα: Ρόλος και δικαιώματα

6.1 Μέλη της συντονιστικής ομάδας θεωρούνται οι διαχειριστές (Admins) και οι συντονιστές (Moderators) του φόρουμ. Οι διαχειριστές μόνοι τους αποτελούν την διαχειριστική ομάδα.
6.2 Τα μέλη της συντονιστικής ομάδας έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν, να κλειδώσουν η ακόμα και να διαγράψουν μηνύματα, θέματα ή υπογραφές αν κρίνουν πως χρειάζεται για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ.
6.3 Στην περίπτωση που κάποιο μέλος παραβιάσει κάποιον κανόνα σε κάποιο από τα μηνύματα/θέματα του, τα μέλη της Σ.Ο. έχουν το δικαίωμα να κάνουν δημόσια παρατήρηση, ενώ σε περίπτωση επανάληψης της παράβασης, να κάνουν παρατήρηση μέσω προσωπικού μηνύματος.
6.4 Η τιμωρία ενός μέλους μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο μετά από κοινή απόφαση των μελών της διαχειριστικής ομάδας, και μπορεί ανάλογα με την παράβαση να είναι ένα από τα παρακάτω: απαγόρευση αποστολής προσωπικών μηνυμάτων, πολυήμερος αποκλεισμός του από το φόρουμ, έως και οριστικός αποκλεισμός.
Συντάχθηκε από τη Συντονιστική Ομάδα του Teen Spirit
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015


Συμφωνώ με τα παραπάνω και είμαι ΑΝΩ των 13 ετώνΔεν συμφωνώ με τους παραπάνω όρους